Wonen in de natuur

Wil je de seizoenen beleven zoals ze bedoeld zijn?

Midden in een landelijke sfeer waar bomen letterlijk aangeven welk jaargetijde het is. Het is genieten in het buitengebied, waar de natuur garant staat voor zorgeloos ontwaken in een ontspannen sfeer. Natuurlijk moet de woning hierbij optimaal aansluiten op jouw wensen. Hoe jouw woning eruit ziet is geheel afhankelijk van hoe jij wilt leven. Jouw wensen worden door de succesvolle architect Joost van der Sande uitgewerkt naar een verrassend en passend ontwerp. Laat je inspireren door de mogelijkheden en ga in overleg met de architect om jouw woonwensen uit te laten tekenen.

De natuur van de Nieuwe Wildernis

Wonen in de nieuwe wildernis Hapert, een uniek stukje natuur

Alle kavels zijn verkocht.
In Hapert is het Cluster Bloemen (fase 1) ontwikkeld en de bouw is in volle gang. Cluster Bomen (fase 2) ligt op een steenworp afstand, eveneens grenzend aan de prachtig aangelegde ‘Nieuwe Wildernis’. Dit stuk bouwgrond in de Kempen van circa 7.000 M2 wordt ontwikkeld met de mogelijkheid voor eigentijds modernistische woningen. Deze bouwgrond, te koop in Hapert, telt 15 kavels.  

Wil jij wonen midden in dit stukje natuur, midden in de Kempen aan de rand van Hapert? Neem contact op met Roijmans Makelaardij (0497) 38 01 03 of info@roijmans.nl