Nieuwbouw Hapert

Verkoop fase 2 (cluster Bomen) gestart 

Koop je een nieuwbouw bungalow in Hapert op De Nieuwe Wildernis, dan kies je voor rust en ruimte. Vanaf je terras loop je regelrecht de natuur in. Wil je meer bedrijvigheid dan bezoek je het centrum met een uitstraling die je van een dorp mag verwachten. Hapert ligt midden in de Brabantse Kempen, een gebied met prachtige uitgestrekte natuur, bossen en water. Kies je voor nieuwbouw in de Kempen op de Nieuwe Wildernis, dan kies je voor wonen in de natuur. Maar er is genoeg te doen in de buurt en in het centrum. Naast het bekende vakantiepark ’t Vennenbos zijn er tal van toeristische faciliteiten in de directe omgeving. Ook aan cultuur en verenigingen op gebied van sport en vrije tijd ontbreekt het niet. Verder is de ontsluiting richting de rest van Brainport en de regio Eindhoven gunstig. Vanuit Hapert ben je binnen 5 minuten op de snelweg en binnen 20 minuten sta je in hartje Eindhoven. De Nieuwe Wildernis is echt een bijzonder nieuwbouwproject in de Kempen. 

Cluster Bomen (fase 2) ligt op een steenworp afstand van fase 1 (Cluster Bloemen), eveneens grenzend aan de prachtig aangelegde ‘Nieuwe Wildernis’. Dit stuk grond van circa 7.000 M2 wordt ontwikkeld met de mogelijkheid voor 15 woningen in een andere opzet dan fase 1. Lees meer over Cluster Bomen.

Combineer een gewenst woonconcept met een kavel naar keuze

De kavels verschillen van grootte en verhouding. De huizen op de kavels worden zo gesitueerd dat er optimaal gebruik wordt gemaakt van het zicht op de natuur en het natuurlijk licht van de zon. Als toekomstige bewoner heb jij medezeggenschap over de invulling van het ontwerp. De woningen hebben allemaal grote raampartijen zodat er goed zicht is op het schitterende landschap om je heen. Geweldige mogelijkheden om je eigen woonwensen te realiseren bij deze nieuwbouw in de regio Eindhoven.