Bouwgrond Hapert

Wonen in de natuur, rust en vrijheid

Wonen in de natuurlocatie De Nieuwe Wildernis. Met deze bouwgrond centraal in de Kempen woon je zo vrij als een vogel, midden in de natuur. Steeds meer mensen vertrekken uit de stad om zich te vestigen in een groene en kleine gemeente. Bouwgrond in de Kempen in het groene Hapert biedt echt alles voor natuurliefhebbers. Je loopt zo van je terras de natuur in. Wil je meer bedrijvigheid dan bezoek je het dorpse centrum met een uitstraling die je van een dorp mag verwachten. De ontsluiting van Hapert richting Brainport Eindhoven is gunstig. Vanuit Hapert ben je binnen 5 minuten op de snelweg en binnen 20 minuten sta je in hartje Eindhoven.

Bouwgrond midden in de Kempen, vrij wonen in de natuur

Hapert ligt midden in de Brabantse Kempen, een gebied dat geliefd is door de prachtige uitgestrekte natuur, bossen en water. De Kempen laat zich typeren als een groot natuurgebied op hooggelegen zand met open vlakten, met daarbinnen kleine woonkernen en aan de buitenrand omringd door grotere steden als Antwerpen, Breda, Tilburg, Eindhoven, Hasselt en Leuven. Kies je voor een kavel in Hapert op De Nieuwe Wildernis, dan kies je voor vrijheid en wonen in de natuur!

Cluster Bomen (fase 2) ligt op een steenworp afstand van Cluster Bloemen (fase 1), grenzend aan de prachtig aangelegde ‘Nieuwe Wildernis’. Dit stuk grond van circa 7.000 M2 wordt ontwikkeld met de mogelijkheid voor 15 woningen in een andere opzet dan fase 1. 

Hiernaast tref je een 360 graden beeld van de locatie. Klik met je muis of vinger op de foto en loop als het ware door het gebied van cluster Bomen. 

Ben je geïnteresseerd? 
Neem contact op met Roijmans Makelaardij
(0497) 38 01 03 of 
info@roijmans.nl